GINOP-1.2.14-20 Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

ginop

GINOP-1.2.14-20 Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása pályázat 70 % támogatást nyújt pl. textilipari, üveggyártási, lábbeligyártási, kerámiagyártási, villamos világító eszköz gyártási, bútorgyártási és divat iparágak számára.

A pályázatban 100 % előleg kérhető. A támogatás mértéke 5-150 m. Ft. közötti.

Töltse ki minősítőnket:

Előminősítő - pályázati alkalmasság
Írja le röviden a fejlesztési elképzelését, pl. 10 m. Ft. targonca, 30 m. Ft. eszterga

 

Magyarország Kormányának felhívása a divat és dizájnipari tervező-gyártó mikro-, kis- és középvállalkozások megújulását elősegítő technológiai fejlesztéseinek támogatására.
A hazai divat és dizájnipar vállalkozásai a nemzetközi versenyben jelentős hátrányban vannak számos körülmény tekintetében (szektor rendszerváltás utáni leépülése, kis belső piac miatti export kényszer, kkvk intenzív egymásra utaltsága, a márkaépítés és a kiskereskedelem megnövekedett tőkeigénye, a globális értékláncokban működő nemzetközi nagyvállalat versenytársak intenzív jelenléte stb.).


A GINOP-1.2.14-20 beavatkozás célja, hogy a hazai divat és dizájnipar fejlődni képes és fejlődni akaró vállalkozásai olyan beruházásokat tudjanak végrehajtani, amelyek mellett az ágazat szereplői képesek lehetnek középtávon megerősödni, annak érdekében, hogy a kiélezett és erőforrásigényes nemzetközi versenyben is profitábilisan, fejlődőképesen tudjanak működni, továbbá exportjuk növelése mellett a nemzetközi digitális jelenlétük és ismertségük is növekedjen.