VEKOP-1.2.8-20 – műanyagipari gépbeszerzés Pest megyében

VEKOP-1.2.8 pályázat

VEKOP-1.2.8-20 – műanyagipari gépbeszerzés Pest megyében címmel az egyszer használatos és egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásával érintett, valamint az ezeket helyettesítő termékek gyártásával foglalkozó vállalkozások technológiaváltásának és kapacitásbővítésének támogatására írtak ki pályázatot 3 mrd. Ft-os kerettel. Jó hír, hogy újra pályázhatnak Budapesti és Pest megyei vállalkozások is. Átmeneti támogatás kérhető, azaz max. 800 000 euro, ha még nem használta fel.

A támogatás mértéke a VEKOP-1.2.8-20 – műanyagipari gépbeszerzés pályázatban mikro és kisvállalkozás esetén: 45 %, középvállalkozás esetén 35 %.

A támogatás összege pedig minimum 20 m. Ft. – maximum 400 m. Ft. Ez egy feltételesen visszatérítendő támogatás (azaz későbbi visszamérés – különböző mutatók teljesítése- után dől el, hogy szükséges-e és ha igen, mennyit visszafizetni, ha kell).  Előlegként a teljes összeg kérhető.

Cél:

  • egyszer használatos és egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának betiltásával érintett, illetve az ezeket helyettesítő termékek gyártását szolgáló:

Önállóan:

  • eszközbeszerzés

Csak a fentivel együtt:

  • épület bővítés, átalakítás (max. a projekt 60 %-a)
  • Projekt előkészítés: infrastrukturális beruházással kapcsolatos építési beruházási szakértői szolgáltatás (max. a projekt 5 %-a)
  • licence, know-how (max. a projekt 10 %-a)
  • IT fejlesztés (max. a projekt 50 %-a)
  • Minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetése és tanúsítványok megszerzése (max. a projekt 10 %-a)

Amennyiben érdekli a lehetőség, kérem a minősítőnket töltse ki:

Előminősítő - pályázati alkalmasság
Írja le röviden a fejlesztési elképzelését, pl. 10 m. Ft. targonca, 30 m. Ft. eszterga